savijanje

SATO COMPANY

O nama

.

Nemački standard kvalitetaKompletan proces proizvodnje od ideje do gotovog proizvoda i njegovog plasmana na tržištu, odvija se u proizvodnim pogonima preduzeća “SATO“ u Kraljevu, sopstvenim sredstvima, sa modernom opremom i uz primenu najsavremenijih tehničkih i tehnoloških rešenja iz oblasti mašinske industrije. Naš proizvodni program se zasniva na izradi mašinskih delova od metala sa veoma strogim tolerancijama, izradi sklopova i kompletnih uređaja.

Pored sopstvenih proizvoda izrađujemo i proizvode po zahtevu kupca uz odgovarajuću tehničku dokumentaciju a koji nisu dati u katalogu naših proizvoda. Svi naši proizvodi, mašinski delovi, sklopovi i kompletni uređaji zadovoljavaju stroge kriterijume i standarde ISO 9001.

Struktura zaposlenih, sopstveni proizvodni kapacitet, visokokvalitetne automatske CNC mašine za obradu svih vrsta metala sa vrlostrogim tolerancijama, savremeni alati i oprema, omogućavaju kontinuirano usavršavanje proizvoda i proizvodnju po meri koji nisu potrebni zastupljeni u katalogu naših proizvoda.


Najčešća pitanja


- KOJE DIMENZIJE JE MOGUĆE OBRADITI?

Maksimalni prečnik obradka na cnc strugovima je ø600 mm, maksimalna dužina struganja 1200 mm. Što se tiče glodačkih delova u mogućnosti smo da izradimo delove …

- DA LI VRŠITE ISPORUKU DELOVA NA ADRESU KUPCA?

Svojim transportnim sredstvima obezbeđujemo isporuku direktno do kupca bilo gde u Evropi.

- KOJE VRSTE METALA JE MOGUĆE OBRADITI?

U mogućnosti smo da obezbedimo i obradimo sve vrste metala, za koji naravno prilažemo attest.

- DA LI STE U MOGUĆNOSTI DA URADITE POVRŠINSKU ZAŠTITU KOMADA?

U mogućnosti smo da isporučimo delove površinski zastićene.